12 comments

 • 0
  Avatar
  exmisha

  Pitanje za sve koji su se odlučili za Skrill karticu - koliko dugo ste morali da čekate na istu?

  Na Skrillu i dlaje piše da će kartica stići najkasnije do 31.8, i iako su mi pre 10 dana poslali mejl da će kartica uskoro da bude poslata nije mi stigla. Sad se dvoumim da li da uopšte prebacujem novac tamo.

 • 0
  Avatar
  Vladimir

  Meni je stigla otprilike posle 2 nedelje. U tih njihovih 10 dana očigledno nisu uračunali razvlačenje naših pošta. :-)

  Teoretski, trebalo bi prvo da ti stigne kartica pa onda posle par dana i PIN za karticu ali meni su obe koverte stigle u isto vreme.

  Svakako ti ne bih savetovao da prebacuješ novac na Skrill dok ne budeš imao karticu u rukama...

 • 0
  Avatar
  Jasmina (EN>SR Language Specialist)

  Ja sam takođe poručila Skrill karticu i rekli su mi da će da stigne najkasnije do 4. septembra, a da će prethodno da pošalju e-mail i da jave da je poslata. Očekujem da to bude do kraja ove sedmice. Verujem da neće biti nikakvih problema u vezi sa Skrill karticom, jer neki moji prijatelji, koji su poručili i dobili karticu, imaju vrlo pozitivna iskustva sa istom.

 • 0
  Avatar
  exmisha

  Eto, taman kad sam počeo ozbiljnije da brinem danas sam našao i karticu i pin u sandučetu. Ispostavilo se da bi stigla u navedenom roku (31.8.) ali je juče bila nedelja. :) 

 • 0
  Avatar
  Jasmina (EN>SR Language Specialist)

  Evo, i meni je danas stigla Skrill kartica! :) Međutim, kod mene PIN nije stigao zajedno sa karticom, očekujem ga uskoro posebno. :)

 • 0
  Avatar
  ivanapet17

  Može li neko ko je podigao novac sa skrill karticom da mi pojasni proceduru. Ja trebam da naručim karticu i pitam se šta da radim kada mi stigne. Da li trebam da otvorim devizni račun u nekoj banci ili ne? Da li je sa karticom najpovoljnije? Raspitivala sam se, ali svi mi pričaju nešto nepovezano. Hvala unapred :-D

 • 0
  Avatar
  Vladimir

  Ja ti savetujem da ne komplikuješ sa računima nego da koristiš Skrill karticu kao bilo koju drugu. Pri plaćanju karticom u prodavnicama nema provizije, a ako dižeš pare sa bankomata provizija je fiksno 1.8 evra, tj. nekih 2.3$ nevezano za sumu koju podižeš. Ja sam podigao pare na Intesinom bankomatu, za druge ne mogu da garantujem ali trebalo bi da je isto.

 • 0
  Avatar
  borivojbrankov

  Zdravo svima, zeleo bih da postavim jedno pitanje ako nije problem, posto vidim da ima dosta slucajeva. Nekome je i Pin i Kartica stigla zajedno a nekome je prvo kartica pa pin. E sada ono sto mene plasi jeste da mi nece stici kartica, dobio sam kovertu i u njoj samo pin e sada pise da ce kartica stici najkasnije 15.11.2014. a to je subota... Jel ima neko slicno iskustvo? Uzgred novci su mi vec na skrill-u radim kao freelancer. Hvala u napred.

 • 0
  Avatar
  majacerkezbuca

  pomoc molim vas..narucila sam karticu sve je u redu,pise da je trebala stici do 05.05 a jos uvijek nije stigla,,dali ce doci jer ju cekam ko ozeblo sunce..hvala

 • 0
  Avatar
  Vladimir

  Pa piši njima i pitaj ih šta se dešava.

 • 0
  Avatar
  majacerkezbuca

  pa jesam kontaktirala sam preko my case i nista i na onaj njihov mail..postoji li neki drugi kontakt mail na koji odgovaraju mozda

   

 • 0
  Avatar
  Lara

  Hi @majacerkezbuca,

  I cannot really read Serbian so not exactly sure of what the issue is, are you having problems receiving your payment?

  Could you shoot an email directly to support@gengo.com about it?

  Thank you!

  Lara

Please sign in to leave a comment.