0

Hoi allemaal,

Ongeveer anderhalve maand geleden heb ik de standaard- en pro-tests voor Nederlands-Engels gehaald. Meteen daarna heb ik e-mailnotificaties ingesteld, maar in ongeveer een maand tijd heb ik geen enkele e-mail gehad. Toen heb ik dus ook maar eens een RSS-reader geïnstalleerd, maar  ook daar heb ik nog geen enkele melding op gehad. Ik begin me nu toch wel af te vragen of er misschien iets mis is. Kan iemand me vertellen of er inderdaad zo weinig jobs beschikbaar zijn voor Nederlands naar Engels?

Groeten,

Marijke

3 comments

 • 0
  Avatar
  Alexander

  Hoi Marijke,

  Gengo heeft in de meeste taalparen meer vertalers dan opdrachten. Er kan soms lange tijd voorbijgaan voordat je een opdracht hebt.

  Aan e-mailnotificaties heb je in de praktijk niet veel. RSS-meldingen zijn wel nuttig, maar je moet snel (binnen enkele seconden) reageren. Voor dat doel gebruik ik zelf RumpelstiltskinRSS.

  Momenteel staan er met enige regelmaat opdrachten van de veilingsite [customer name has been edited out due to privacy reasons] op http://projects.gengo.com/tasks. Zelf vind ik ze te saai en te laag betaald, maar misschien denk jij daar anders over. Ze verschijnen niet in je RSS-feed, je moet er zelf aan denken regelmatig handmatig te kijken. Gelukkig verdwijnen de opdrachten niet zo snel. Een paar keer per dag kijken is voldoende.

 • 0
  Avatar
  Marijke

  Dankjewel voor de tips!

  Waarom verschijnen die opdrachten eigenlijk niet in de RSS-feed?

 • 0
  Avatar
  Alexander

  De details zou je aan Gengo zelf moeten vragen, maar ik denk dat het zonder speciale reden gewoon zo gelopen is. Voor grote klanten zoals [customer name has been edited out due to privacy reasons] worden soms aparte projecten opgezet om maatwerk te kunnen leveren. Kennelijk past dat niet in de geautomatiseerde werkwijze waar de RSS-feed deel van uitmaakt.

Please sign in to leave a comment.