0

Heb net mijn eerste meedere keuze test gefaald. Moet daar wel even om lachen aangezien ik een nederlandse bent die al zo 30 jaar in de UK woont. Maar misschien is het ook wel dat amerikanen toch een ander idee hebben over de engelse taal.

Ga nu maar verder zoeken naar vertaling baantjes op het internet.

Dag allemaal!!

2 comments

 • 0
  Avatar
  Alexander

  Bij de meerkeuzetest moet je vooral goed lezen. Van de vijf antwoorden zijn er steeds vier onmiskenbaar fout, maar soms wel op een subtiele manier. Bijvoorbeeld een punt in plaats van een komma, of een verkeerd gebruik van hoofd- en kleine letters.

  Houd er ook rekening mee dat in de 30 jaar die je in het VK hebt doorgebracht, je Nederlands iets achteruit is gegaan. Het korte tekstje dat je hier schreef, is op een paar punten grappig beïnvloed door het Engels. Omgekeerd zul je denk ik wel veel beter Engels spreken en schrijven dan de meeste Nederlanders geleerd hebben op de middelbare school.

  Ik zou dus zeggen: probeer het gewoon opnieuw. Als je er even goed voor gaat zitten, kom je vast wel door de tests.

 • 0
  Avatar
  info

  Het vreemde is dat de style guide aangeeft dat Gengo de Amerikaanse spelling gebruikt maar in de test moet je blijkbaar de Britse spelling gebruiken, dit is verwarrend en een van de redenen dat ik de standaard test niet heb gehaald. Of dit voor de meerkeuzetest ook geldt weet ik niet, die haalde ik nl. wel.

Please sign in to leave a comment.