0

Meestal haal ik vertalingen op mijn iPad binnen en vertaal vervolgens achter mijn computer. Dat is tot nog toe altijd goed gegaan, maar vandaag kreeg ik,toen ik na het binnenhalen met de vertaling wilde beginnen, de melding, dat een andere vertaler me voor was geweest. Raar toch? Het nummer van de klus heb ik niet, maar het was een standard job van 94 woorden, die op 29/10 om 14.41 uur per mail binnenkwam. Er ligt een verzoek om onregelmatigheden te melden, dus ik dacht ik meld het maar even.

2 comments

 • 0
  Avatar
  Jasper

  Ik heb even gekeken of ik toevallig die vertaler gisteren was, maar dat bleek niet het geval. Ik heb ook een keer gehad dat ik een vertaling accepteerde, vertaalde, en bij het inleveren de melding kreeg dat ik te laat was. Toen heeft Gengo me heel netjes het bedrag van de job overgemaakt en zeiden ze dat we echt op exact hetzelfde moment accepteerden en dat dit zelden gebeurt. 

   

  Mag ik trouwens vragen waarom je vertalingen op je iPad binnenhaalt en met welke reader? Gewoon nieuwsgierig en zal het niet tegen je gebruiken hoor! ;)

   

  Ik hoop dat ze met een mooie oplossing voor je komen (en dat ze de site eindelijk goed kunnen fiksen nu, ik heb een grote klus op 'on hold' staan omdat youtube- en googlejobs niet kunnen worden ingeleverd, etc).

 • 0
  Avatar
  guivanho
  Gewoon omdat ik mijn iPad beneden regelmatig raadpleeg en boven op mijn computer vertaal. Krijg het overigens niet voor elkaar een RSS-reader op mijn iPad te installeren. Heb die wel op mijn computer zitten.
Please sign in to leave a comment.