0

Beste vertalers,

 

zojuist heb ik mijn test gemaakt en ben ik behoorlijk enthousiast over het hele idee van online vertalen en daarvoor betaald krijgen.

Alleen is mijn vraag, hoe vaak krijgen jullie opdrachten binnen? En (niet op een onbeleefde manier) hoeveel verdienen jullie hier per maand/week aan?

 

Alvast bedankt voor jullie bijdrage

Een fijne dag verder

5件のコメント

 • 0
  Avatar
  robert.kwekkeboom.74

  Hallo Bas,

  hopen dat je slaagt. Ik vind vertalen vooral heel leuk om te doen. De meest aparte dingen komen soms voorbij. Zo heb ik laatst een handleiding voor een vlampunttester vertaald. Dat is een apparaat waarmee je het ontbrandingspunt van verschillende chemische stoffen kan bepalen. En afgelopen week nog de kenmerken van een verreiker. Dat is een agrarische machine die 'ver kan reiken'. Ik kan echt van dit soort dingen genieten en ik leer er ook nog eens wat van. Het werkaanbod verschilt nogal en er is flinke concurrentie voor de opdrachten heb ik gemerkt. Ik doe voornamelijk mee in de avonduren, want ik heb overdag een fulltime baan als bedrijfsanalist. Ik doe het dus niet voornamelijk voor het geld, want ik ben niet de snelste en bovendien moet ik belasting betalen in de hoogste schijf waardoor er netto een derde-wereld-uurloon voor mij overblijft. Daarnaast is de dollarkoers zeer beroerd. Maar alles is mooi meegenomen natuurlijk. 

  Met vriendelijke groet,

  Robert

   

   

 • 0
  Avatar
  Jasper

  Hoi Bas, Ik heb nu een aantal maanden gewerkt voor Gengo, en doe dit naast mijn zeer flexibele ZZP-werk als projectleider en coördinator. Ik ben proofreader, en heb 132.328 woorden vertaald in ongeveer een half jaar. Helaas heel veel standard jobs en weinig pro/proofread, maar er is een redelijk aanbod van klusjes. Je moet er alleen wel heel snel bij zijn.

  Heel veel succes, laat vooral weten of je ervaringen goed zijn!

   

  groet, Jasper

 • 0
  Avatar
  Entendo Translation Services

  Beste mede-Gengoërs,

   

  In de afgelopen maand heb ik ongeveer 3 job-meldingen via rss ontvangen (en steeds was ik te laat voor het aannemen) ...

  Graag verneem ik of er inderdaad zo weinig opdrachten binnenkomen. Of is mijn rss-app gewoon niet goed/te traag? 

  Wat raden jullie aan om (meer) opdrachten binnen te halen?

   

  Groet,

   

  Mario

 • 0
  Avatar
  guivanho

  Het houdt inderdaad niet over de laatste tijd. Nu zag ik ook nog, dat de registratie van mijn snelheid was verdwenen. Wat is er toch aan de hand?

 • 0
  Avatar
  Entendo Translation Services

  Hi Guivanho,

  Dank voor jouw reactie. 

  Ben enigszins blij te vernemen dat 't toch niet aan m'n app ligt.

  En wonder o wonder, ik heb inmiddels aan een opdracht gewerkt. Maar niet voor het Nederlands.....

サインインしてコメントを残してください。